home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Purucki és Bognár győzelme
Tóth Tibor
2024.03.01.
LXXIX. évf. 9. szám
Purucki és Bognár győzelme

A közelmúltban Hajdújáráson asztalitenisz-tornát tartottak, melyen az amatőrök és a profik mezőnyében összesen harmincegyen álltak asztalhoz. A verseny évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen a résztvevők Belgrádból, Újvidékről, Szabadkáról, Bácsfeketehegyről, Kishegyesről, Zomborból, Királyhalomról, Ludasról, Oromról és Palicsról érkeztek Hajdújárásra, de természetesen a sportág helybeli kedvelői is ütőt ragadtak a rangos tornán.

A szervezők a támogatóknak köszönhetően mindkét kategóriában az első hat helyezettet jutalmazták, a dobogósok serleget, a 3—6. helyezettek pedig különféle nyereményeket vihettek haza.

Az amatőrök mezőnyében az 1. helyet az oromi Bognár Attila szerezte meg, a 2. helyen a tavalyi győztes, a horgosi Mihálovity Szabolcs, a 3.-on a hajdújárási Dara Dániel végzett. A 4. hely Kovács Krisztián révén szintén Hajdújáráson maradt, az 5. helyet a királyhalmi Gulyás Oldal Rezső, a 6.-at pedig a ludasi Szalma Barnabás szerezte meg. A profik versengéséből a kishegyesi Purucki Zoltán került ki győztesen, megelőzve a horgosi Móra Rékát és a zombori Sladek Vincét. A 4. helyen a szabadkai Petko Vranješ, az 5.-en a zombori Stevan Keseić, a 6.-on pedig az elmúlt év bajnoka, az orosz Venjamin Sitikov végzett.

Dara István, a torna fő szervezője elmondta, ha a körülmények és a feltételek jövőre is lehetővé teszik, akkor 2025-ben 13. alkalommal is megszervezi a rendkívül közkedvelt tornát.

Fényképezte: Tóth Tibor

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..