home 2024. április 14., Tibor napja
Online előfizetés
Publikációs felhívás
Külügyi Műhely
2020.02.25.
LXXIII. évf. 9. szám
Publikációs felhívás

Publikációs felhívás a Külügyi Műhely c. folyóirathoz

A Külügyi Műhely .c online tudományos folyóiratot 2019-ben hozták létre doktoranduszhallgatók, doktorjelöltek és fiatal kutatók azzal a céllal, hogy külügyi témájú kutatások publikálásához magas színvonalú tudományos felületet alakítsanak ki. A Külügyi Műhely ISSN és Crossref DOI azonosítóval rendelkezik, az MTMT indexeli, továbbá archiválásra kerül az Országos Széchenyi Könyvtár Elektronikus Periodika Archívum és Adatbázisban, illetve az MTA REAL és MTA REAL-J repozitóriumokban. A kéziratok elbírálása kollegiális, dupla vak lektorálással történik.

A kéziratok leadási határideje: 2020. április 10.

A Külügyi Műhelyről, illetve publikálás menetéről bővebben az alábbi hivatkozáson olvashat : http://kulugyimuhelyalapitvany.hu/2020/01/27/publikacios-felhivas-a-kulugyi-muhely-2020-1-szamahoz/

Az első szám megtekinthető az alábbi hivatkozáson: http://kulugyimuhelyalapitvany.hu/kulugyi-muhely-2019-1/

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..