home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Próbaérettségi matematikából
Pannon RTV
2021.04.09.
LXXVI. évf. 14. szám
Próbaérettségi matematikából

A próbaérettségi első köre zajlott ma Szerbia-szerte. Az általános iskolás diákok a matematika tesztet töltötték ki. Holnap az anyanyelvi, valamint a kombinált tesztekkel folytatódik a felmérés.

Ma és holnap próba-kisérettségik zajlanak Vajdaság-szerte, így Adán is. Míg a mai napon matematikából, holnap magyar nyelvből, illetve komplex teszteket is kitöltenek a fiatal diákok. A komplex tesztek öt tantárgyból állnak össze, ezek pedig a földrajz, kémia, biológia, fizika és a történelem.

Az általános iskolát végző diákoknak mindhárom teszt, tehát a matematika, az anyanyelvi és a kombinált teszt megoldására is 120 perc áll rendelkezésükre. A záróvizsga próbája nagyon fontos a diákok számára, mert nemcsak a tudásukat mérhetik fel, de pontosan megismerkedhetnek a valódi vizsgaszituáció körülményeivel, szabályaival, így nem izgulnak majd annyira.

Az előzetes tervek szerint a nyolcadikosok kisérettségije idén június 23-a és 25-e között zajlik majd.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..