home 2024. július 23., Lenke napja
Online előfizetés
Pöttyösbe öltözve teáztak
B. T.
2013.08.21.
LXVIII. évf. 34. szám
Pöttyösbe öltözve teáztak

A barátkozás, társalgás és nem utolsó sorban a törődés és figyelmesség fontossága az üzenete a nyár folyamán szervezett hagyományos teadélutánnak Muzslyán.

Kicsinek bizonyult a muzslyai Petőfi Sándor MME nagyterme, hiszen több mint 200 meghívott vendég jelent meg a Nők Klubja által szervezett immár hagyományos pöttyös teadélutánon.

A vendégeket, akik Nagykikindáról, Torontálvásárhelyről — a Pipacs Nőegylet és Magyar Művelődési Központ tagjai —, Újvidékről, Pirosról, Óbecséről, Sándoregyházáról, Káptalanfalváról, Bókáról, Tóbáról, Szentmihályról, Erzsébetlakról, a nagybecskereki Gerontológiai Központból, a Bagljaš, a Žarko Zrenjanin és a Zeleno Polje helyi közösségek területéről érkeztek, a házigazdák nevében Palatinus Aranka, a muzslyai Nők Klubjának elnök asszonya köszöntötte.

Az eseményt megtisztelték jelenlétükkel a helybeli két nyugdíjas egyesület tagjai, a helyi közösség nevében Hallai Mihály és Borbély Tivadar, valamint a muzslyai Önkéntes Tűzoltó Testület (ÖTT) képviselői is, akik a franciaországi Mulhouse városában megrendezett 15. Nemzetközi Tűzoltó Olimpián és a 19. Nemzetközi Ifjúsági Tűzoltó Olimpián egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek.

Az ügyes és szorgos kezű muzslyai asszonyok minden jelenlevőnek finom édes és sós süteménnyel, teával és gazdag tombolával kedveskedtek, a talpalávalóért és a vidám hangulatért ezúttal Mészáros Dániel (szintetizátor) és Táborosi György (hegedű) felelt.   

A zsűri tagjai a három „legpöttyösebb” öltözetet díjazták, a nyerteseknek pedig az Ormai aranyműves biztosította az ajándékokat. 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..