home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Pótfelvételi az újvidéki Magyar Tanszéken
2022.08.29.
LXXVII. évf. 34. szám
Pótfelvételi az újvidéki Magyar Tanszéken

Az újvidéki Magyar Tanszéken még 11 szabad hely várja a végzős középiskolásokat, ebből 6 állami, 5 pedig önköltséges. A jelentkezés szeptember 1-én és 2-án, a felvételi vizsga pedig szeptember 5-én lesz az újvidéki Bölcsészettudományi Kar épületében (Újvidék, dr. Zoran Đinđić 2.).

A nyelvek, a kultúra, az olvasás, a fordítás iránt érdeklődők számára nagyszerű lehetőség az újvidéki Magyar Tanszék. A következő tanév több újdonságot is hoz. Az elsőévesek kezdő szinttől tanulják a szerb nyelvet a legjobb szakemberektől. Emellett az új, gyakorlatorientált képzés lehetővé teszi, hogy számos élethelyzetben, munkakörben kipróbálhassák magukat már egyetemi éveik alatt.

A Tanszéken végzett hallgatók nemcsak tanárként helyezkedhetnek el, de sikeresek lehetnek a művelődési élet, a média minden területén is, sőt, a versenyszférában is kamatoztathatják nagyszerű kommunikációs képességeiket, kreativitásukat, ahogyan ezt a volt diákok karriertörténetei is mutatják.

Bővebb információ a Magyar Tanszék Facebook- és Instagram-oldalán vagy a 021 485 38 78-as telefonszámon kapható. A felvételivel kapcsolatos tudnivalók a Virtuális Magyar Tanszék Edmodo-felületén találhatóak, ahová a https://new.edmodo.com/ weboldalon a bf3wzf osztálykód megadásával lehet regisztrálni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..