home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Potápi: üdvözöljük, hogy létrejött a megegyezés a felvidéki magyarság egységét jelentő új pártról
2021.03.24.
LXXVI. évf. 12. szám
Potápi: üdvözöljük, hogy létrejött a megegyezés a felvidéki magyarság egységét jelentő új pártról

Üdvözöljük, hogy létrejött a megegyezés az új szlovákiai magyar párt, a felvidéki magyarság egységét jelentő Szövetség – Magyarok, nemzetiségek, régiók létrehozásáról. Örömteli, hogy a többi külhoni magyar közösség után a felvidéki magyarság is felismerte, hogy a különutas politika nem vezet célra, a magyar jövőt az összefogás jelenti.

Az egységes magyar érdekképviselet a külhoni magyar közösségek megmaradásának záloga minden határon túli területen. A Szövetség létrehozásával a felvidéki magyarság ezen az úton tett egy jelentős lépést: az egyéni érdekeket félretéve összefogott a magyarság érdekében.

Az út még hosszú, de bízunk benne, hogy sok munkával és kellő alázattal a mérföldkőnek számító első lépés valóban egy új korszak kezdetét jelenti a felvidéki magyarság számára. Egyetlen magyarról sem mondhatunk le, minden magyar számít – éljen Felvidéken, Szlovákiában vagy bárhol a világon.

Fotó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..