home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Potápi: az erdélyi magyarság jövője a tét
2020.12.02.
LXXV. évf. 49. szám
Potápi: az erdélyi magyarság jövője a tét

A december 6-i romániai parlamenti választáson való részvételre buzdítja az erdélyi magyarságot, valamint a Románia területén kívül élő, szavazásra jogosult magyarokat Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára közösségi oldalán szerda reggel közzétett videoüzenetében.

Az államtitkár kiemeli: szeptember 27-én a helyhatósági választások alkalmával az erdélyi magyarok már bizonyítottak, történelmi sikereket értek el a megyékben, városokban, kistelepüléseken. Hangsúlyozza: arra kéri a magyarokat, december 6-án újra menjenek el szavazni és szavazatukkal támogassák a magyar összefogás, az RMDSZ listáját. Az államtitkár hozzáteszi: fontos tudni azt, hogy december 6-án nemcsak az Erdélyben, Romániában élők szavazhatnak, hanem azok is, akik Magyarországon, illetve a diaszpórában élnek. Kiemeli: nagyon fontos, hogy a Románián kívül élő magyarok is minél nagyobb számban menjenek el szavazni, mert december 6-án az erdélyi magyarság jövője a tét!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..