home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Postahivatalokban lehet majd kérni a védettséget igazoló dokumentumot
2021.06.01.
LXXVI. évf. 21. szám
Postahivatalokban lehet majd kérni a védettséget igazoló dokumentumot

A Szerbiai Posta honlapján található a lista, ahol igényelhető az igazolás.

Már igényelhető a digitális zöld igazolás Szerbiában - jelenti a Szerbiai Posta. A belgrádi Nikola Tesla repülőtéren a lakosok már hozzájuthatnak az igazoláshoz, az ország többi pontján erre holnaptól lesz lehetőség. Mintegy 200 postahivatalban lehet majd kérni a védettséget igazoló dokumentumot. Az igazolás igényléséhez érvényes útlevélre van szükség. A digitális zöld igazolást azok kaphatják meg, akik beoltatták magukat a koronavírus elleni védőoltások valamelyikével vagy átestek a fertőzésen. Azon postahivatalok listája, ahol igényelhető az igazolás, a Szerbiai Posta honlapján található.

Forrás: B92

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..