home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Polgármesterbál, 2006
(re)
2006.03.01.
Polgármesterbál, 2006

- Szabó Attila felvételeTizedik alkalommal került megrendezésre Szabadka egyik legrangosabb jótékonysági estje, a polgármesterbál. A színpompás rendezvénynek a Népkör MMK adott otthont, a talpalávalót pedig a 3+2 együttes és az Éjjeli Cirkáló zenekar húzta.A bál hivatalos programjának keret...

- Szabó Attila felvétele

Tizedik alkalommal került megrendezésre Szabadka egyik legrangosabb jótékonysági estje, a polgármesterbál. A színpompás rendezvénynek a Népkör MMK adott otthont, a talpalávalót pedig a 3+2 együttes és az Éjjeli Cirkáló zenekar húzta.
A bál hivatalos programjának keretében a vendégek megcsodálhatták a magyarországi Four Fathers énekegyüttes nem mindennapi előadását, valamint két szabadkai táncklub, a Tornado és a Fiesta növendékei kápráztatták el klasszikustánc-bemutatójukkal a nagyérdeműt.
A több mint kétszáz személyes báli mulatság fénypontjának minden bizonnyal az éjfélkor felszolgált hatalmas torta bizonyult, amely ezúttal a Raichle palotát ábrázolta, és amelyet -- mintegy búcsúzóul Szabadkától -- Varga Imre, a Magyar Köztársaság Szabadkai Főkonzulátusának Szarajevóba távozó főkonzulja szegte meg.
A vendégeket az ínycsiklandó étel- és italkülönlegességek, a színvonalas kiszolgálás, a kellemes báli hangulat mellett gazdag tombola is várta. A fődíjat, egy családi ház 100 négyzetméterének szigetelési munkálatát, melyet a Masterplast YU magáncég ajánlotta fel, Kucsera Géza polgármester, a bál házigazdája nyerte meg. Segítőkészségéről és emberbaráti szeretetéről tanúbizonyságot téve ezt az értékes nyereményét felajánlotta a belvíz okozta károkat elszenvedett családok egyikének.
Az emberiességnek ezt a szép példáját aztán a követték a más értékes nyereménytárgyak megnyerői is: egy Canon színes nyomtatót a nyertes a Gróf Széchenyi Általános Iskolának, míg a Fidelinka Malomipari Vállalat által adományozott mosógépet boldog tulajdonosa a Szociálisvédelmi Munkaközpontnak ajánlotta fel.
A jubiláris, tizedik polgármesterbálra nem annyira a pompa és a fényűzés, mint az önfeledt szórakozás és a belülről fakadó jókedv volt a jellemző. A hajnalig tartó mulatság során fogyott az étel és az ital, a vendégek pedig szinte szünet nélkül ropták a táncot.
A személyenkénti 7500 dináros belépőjegyek, valamint a tombolaszelvények árából összegyűlt pénz egy részéből Kucsera Géza polgármester egy ösztöndíjalapot hoz létre, amellyel a nehéz sorban élő diákok tanulmányait támogatja majd.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..