home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Pohárköszöntő és évértékelés
(re)
2013.12.24.
LXVIII. évf. 52. szám
Pohárköszöntő és évértékelés

Évzáró ünnepi fogadást adott Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke december 19-én a Magyar Házban azoknak a vajdasági értelmiségieknek, akik maradandót, értékeset alkottak munkájuk, mindennapjaik során a 2013. esztendőben.

Az alkalmi fogadásra meghívást kaptak az intézmények, a civilszervezetek, a média képviselői, valamint az egyházi méltóságok is.

A rendhagyó, régmúlt idők karácsonyát idéző fenyőt Sebők Valéria, a népművészet mestere által készített, a vajdasági magyar értéktárba is bekerült papírangyalok díszítették. Ezekről Raffai Judit művészettörténész beszélt.

Pásztor István pohárköszöntőjében röviden értékelte az elköszönő esztendőt, és mindenkinek boldog, békés és meghitt karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag új 2014. évet kívánt. Szabó Attila felvételei az ünnepi fogadáson készültek, amelynek fényét emelte az idősek Ki mit tud-ja? Kárpát-medencei vetélkedő nyertes énekkarának, a palicsi Szederinda népdalkörnek az előadása.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..