home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Phrenia: Stockholm Syndrome
2015.09.18.
LXX. évf. 37. szám
Phrenia: Stockholm Syndrome

Szeptember 18-án jelent meg a modern, dallamos metalcore-t játszó adai Phrenia együttes vadonatúj dala, a Stockholm Syndrome:



„A Stockholm Syndrome készülő, új albumunk nyitószámaként megpróbálja előrevetíteni a többi zene hangulatát a maga keménységével, amit az ének tiszta dallamai törnek meg. A zeneszám arról mesél, hogy mennyire rabjává tudunk azoknak a dolgoknak válni, amiket szeretünk (itt inkább a káros szenvedélyekre gondolunk), hogy néha későn kapunk észbe, mikor már sok mindent elvesztettünk. További érdekesség, hogy ez az első olyan számunk, melyben az új basszusgitárosunk, Simoni Ivan csillogtatja meg a tudását. Remekül kiegészítette az ötleteinket a saját témáival, nagyon elégedettek vagyunk. Az albumon gőzerővel dolgozunk, szeretnénk lehetőségeinkhez mérten mielőbb, még idén befejezni” — nyilatkozta lapunknak Sebők Szabolcs, az együttes billentyűse.



Az adai Phrenia együttes  2013-ban alakult meg. Tagjai: Horváth Péter - dobos, Sebők Szabolcs -  billentyűs, háttérénekes, Gordán Julian – gitáros, énekes, Nagy Attila – gitáros, Nagy Zoltán – énekes, Simoni Ivan – basszusgitáros

A Phrenia honlapja: http://www.phreniaband.com

A Phrenia Facebook-oldala:  https://www.facebook.com/PhreniaBand/timeline

A Phrenia YouTube-oldala: https://www.youtube.com/user/PhreniaBand

A Phrenia Soundcloud-oldala: https://soundcloud.com/phreniaband

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..