home 2024. június 24., Iván napja
Online előfizetés
Petőfi Sándor: JÁNOS VITÉZ
2024.01.22.
LXXIX. évf. 3. szám
Petőfi Sándor: JÁNOS VITÉZ

ÚJRA A NAGYTEREM SZÍNPADÁN!

Petőfi Sándor: JÁNOS VITÉZ  

Február 2-án, pénteken, 19 órakor!

Szereplők: Dévai Zoltán, Dedović Tomić Lea, Szilágyi Áron, Nešić Máté, Verebes Judit, Virág György.

Díszlet- és jelmezterv: Ondraschek Péter

Koreográfus: Mészáros Martin

Rendező: Szabó Sebestyén László

Kukorica Jancsi történetét meséljük el nektek, akinek hosszú, viszontagságokkal és kalandokkal teli útján rengeteg próbát kell kiállnia, hogy eljuthasson szerelméhez, Iluskához Tündérországba.

„A János vitéz az, amit az ember szeretne odaajándékozni külföldi ismerőseinek, hogy megérezzék a magyar népjelleg melegségét,  humorát, semmihez sem fogható báját, hogy megérezzék a magyar szív verését. Ebben a műben csodálatosan együtt van a magyar föld valósága és a magyar lélek álma.” Szerb Antal

Szabó Sebestyén László a Nemzeti Színház színművésze. 1991. december 21-én született Debrecenben. Édesanyja Szentgyörgyi Rozi előadóművész, édesapja Szabó László Béla költő. 2011-ben végzett az Ady Endre Gimnázium dráma tagozatán és felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Egyetem színművész szakára, Bagossy László, Rába Roland és Pelsőczy Réka osztályába. Gyakorlati éveit az Örkény István Színházban és a Nemzeti Színházban töltötte.  Színművész diplomáját 2016-ban vette át.

Díjai: Máthé Erzsi Alapítvány kuratóriumának díja 2013; POSZT, 2016, Különdíj: a Liliomfi teátristáinak; A legjobb 30 év alatti színésznek járó Fidelio díj: a Liliomfi teátristáinak POSZT, 2016; Junior Prima díj, 2019.

(Az előadás 1 óra 40 perc szünet nélkül)

A jegypénztár nyitvatartási ideje 📌
hétfő–szerda–péntek: 9 –12 és 17 –19
kedd–csütörtök: 9 –12,
valamint minden előadás kezdete előtt egy órával
telefonszám: 024/812-603
e-mail: jegypenztarszinhazzenta@gmail.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..