home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Péterréveiek találkozója Szabadkán
2004.12.29.
LIX. évf. 52. szám

2005. január 15-én, 18 órakor a szabadkai Népkörben sor kerül a péterréveiek második találkozójára. A szervezők a rendezvényre várják mind az iránta érdeklődő péterrévei lakosokat, mind pedig a faluból az ország vagy a világ bármely részére elszármazottakat, azok gyermekeit, unokáit és jó barátait....

2005. január 15-én, 18 órakor a szabadkai Népkörben sor kerül a péterréveiek második találkozójára. A szervezők a rendezvényre várják mind az iránta érdeklődő péterrévei lakosokat, mind pedig a faluból az ország vagy a világ bármely részére elszármazottakat, azok gyermekeit, unokáit és jó barátait. Azok számára, akik már a délelőtt folyamán Szabadkán lesznek, megszervezzük a szecessziós stílusban készült Városháza megtekintését.
Jelentkezni, 480 dinár (a vacsora és a zene ára) befizetésével, Horváth Marikánál, a 063/72-71-948-as mobiltelefonon, illetve a szabadkai új városháza II. emeletén lehet.
A szervezők
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..