home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Pénteken kezdődik a strandidény Magyarkanizsán
Tóth Tibor
2021.06.08.
LXXVI. évf. 22. szám
Pénteken kezdődik a strandidény Magyarkanizsán

Június 11-én nyílnak meg a Tisza-parti medencék Magyarkanizsán. Az előkészületek, a medencék karbantartási munkálatai, a zöldfelületek rendezése jelenleg is zajlik, hogy péntektől fogadhatja a hűsölni vágyókat. A medencék és környéke mellett a kis közösségi házat is rendbe tették.

–A Shark sportegyesülettel együttműködve idén is szervezünk úszóiskolát júniusban, júliusban és augusztusban, ahol az érdeklődők húszfős csoportokban sajátíthatják el a sportág alapjait. Felhívnám az idelátogatók figyelmét, használják a biztonsági előírásokat, belépéskor olvassák el a házirendet, illetve lesz lehetőség egy fertőtlenítő pont felállítására is, használják ezt is. A fürdőzők biztonságára úszómesterek felügyelnek – mondta Pálfi Ervin, a medence üzemeltetője, a Komunalac Kommunális Szolgáltató Közvállalat igazgatója.

Három éves korig ingyenes a medence használata, háromtól hatéves korig 80 dinár, hat év felett pedig 160 dinárba kerül a napijegy. Az egész idényre szóló bérlet háromtól hatéves korig 2500, hat év felett pedig 5300 dinár. A több mint kétszáz fő befogadására alkalmas medence mindennap, hétfő kivételével, 10 és 19 óra között várja vendégeit.

Fényképezte: Tóth Tibor

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..