home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Pásztor: a VMSZ erősebb lesz velem, mint nélkülem
Kartali Róbert
2023.04.19.
LXXVIII. évf. 16. szám
Pásztor: a VMSZ erősebb lesz velem, mint nélkülem

Pásztor István továbbra is vállalná a VMSZ elnöki tisztségét — jelentette be a pártelnök a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában.

Pásztor István 2007 óta tölti be VMSZ-elnöki posztját, most újból elfogadná a pártelnöki jelölést — derült ki a rádiónyilatkozatából.

— Én tizenhat éve vagyok a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke. Azt gondolom, ez egy olyan kegy, egy olyan kitüntetés, aminél többet politikával foglalkozó vajdasági magyar nem kívánhat. Ha úgy döntenek, hogy én kapok bizalmat, én kész vagyok folytatni a munkát. Azt gondolom, hogy velem a Vajdasági Magyar Szövetség erősebb tud maradni, mint nélkülem.

A VMSZ elnökének négy évvel ezelőtt, 2019 májusában szavaztak negyedik alkalommal bizalmat a négy évig tartó mandátumra a párt Doroszlón megtartott XVIII. tisztújító közgyűlésén. A Vajdasági Magyar Szövetség Tanácsa a múlt héten hozott döntést arról, hogy a VMSZ XIX. tisztújító közgyűlését május 20-án tarják meg Kishegyesen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..