home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Pásztor István: Hamarosan előrelépés lehet a határmenti személyforgalomban
Pannon RTV
2021.01.22.
LXXVI. évf. 3. szám
Pásztor István: Hamarosan előrelépés lehet a határmenti személyforgalomban

A VMSZ elnöke bízik benne, hogy a folyamatban levő tárgyalások eredményt hozhatnak.

Hamarosan érdemi előrelépések lehetnek a határmenti személyforgalomban Magyarország és Szerbia között. Erről posztolt facebook oldalán Pásztor István. A VMSZ elnöke szerint ennek alapfeltétele az általános teszt- és karanténkötelezettség megszüntetése. Mint fogalmazott a politikus, bízik benne, hogy a folyamatban levő tárgyalások eredményt hozhatnak.

Pásztor arra kért közösségi oldalán mindenkit, hogy vigyázzanak egészségükre, jelentkezzenek mielőbb az oltásra és vegyék fel a vakcinát. Ez a vírus legyőzésének egyetlen módja; minél előbb tesszük meg, annál hamarabb fog normalizálódni mindennapi életünk  - tette hozzá a VMSZ vezetője.


Fotó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..