home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Pályázat tűzoltói képzésre
2021.05.21.
LXXVI. évf. 20. szám
Pályázat tűzoltói képzésre

A szerbiai belügyminisztérium 3 leendő tűzoltó számára hirdetett pályázatot a Magyarkanizsa község területén működő magyarkanizsai tűzoltóság számára.

A pályázatra bárki jelentkezhet, aki megfelel a következő feltételeknek:

1. szerbiai álampolgár

2. a pályázat határidejének lejártakor legalább egy éve rendelkezik bejelentett lakcímmel Magyarkanizsa község területén

3.  a pályázat határidejének lejártakor legalább 19, legföljebb 30 éves

4. középiskolai végzettséggel rendelkezik

5. nincs biztonsági akadálya a belügyminisztériumnál való munkaviszony létesítésnek

6. rendelkezik C kategóriás vezetői jogosítvánnyal

7. megfelel a belügyminisztérium által előírt egészségügyi, pszichikai és fizikai feltételeknek, amelyek a tűzoltói állás betöltéséhez szükségesek

A pályázaton azok a személyek is részt vehetnek, akik a középiskolai oktatás utolsó évét teljesítik, azzal a megkötéssel, hogy 2021. július 1-ig benyújtják a megszerzett oklevél fénymásolatát, mely a középiskolai tanulmányok elvégzését igazolja.

A pályázaton azok a személyek is részt vehetnek, akik B típusú jogosítvánnyal rendelkeznek, azzal a kötelezettséggel, hogy a tűzoltói alapképzés elvégzése után 18 hónapon belül leteszik a vezetői vizsgát a C típusú jogosítványra.

A jelentkezés határideje: 2021. május 25.

További információkat a belügyminisztérium honlapján http://www.mup.gov.rs, ill. az Alapfokú Rendőrképzési Központ honlapján http://www.copo.edu.rs találnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..