home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Pályázat nyílászárók cseréjére
Szerbiai RTV
2021.04.15.
LXXVI. évf. 15. szám
Pályázat nyílászárók cseréjére

A támogatásokat Szerbia teljes területén igénybe vehetik majd az érdeklődők.

Nyílászárók cseréjére pályázhatnak hamarosan a szerbiai polgárok, az energiahatékonyság növelése céljából - jelentette be Zorana Mihajlović. A bányászati ​​és energiaügyi miniszter felhívta a figyelmet arra, hogy az állam minden nap, minden területen azon dolgozik, hogy egészségesebbé tegye a környezetet.

Elmondta, hogy a közúti forgalom és a nagy energiaüzemek, például a hőerőművek után a legnagyobb szennyezők az elavult fűtési rendszerek. Szerbiában ugyanis mintegy 1 millió 200 ezren fűtenek szénnel és fűtőolajjal, sőt gumiabroncsokkal és műanyag hulladékkal.

A támogatásokat Szerbia teljes területén igénybe vehetik majd az érdeklődők, és ez lehetővé teheti a polgárok fűtési számláinak 15-20 százalékos csökkenését is. Bővebb információkat a pályázással kapcsolatban későbbre ígértek az illetékesek.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..