home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Palics: Továbbra is balesetveszélyes a még épülő vasútvonalon átkelni
2022.02.01.
LXXVII. évf. 4. szám
Palics: Továbbra is balesetveszélyes a még épülő vasútvonalon átkelni

A kihelyezett felszólító táblák ellenére a palicsi lakosok gyakran átjárnak a még épülő, új vasútvonalon, ami rendkívül balesetveszélyes.

Palics Helyi Közössége a szerkesztőségünknek eljuttatott közleményben arra kéri a polgárokat, hogy saját biztonságuk érdekében a vasúton történő átkelésre továbbra is a Horgosi úton lévő gyalogátjárót, valamint a Lopudi utcánál meglévő közúti átjárót használják.

Dobó Márta, a palicsi helyi közösség elnöke emlékezteti a település lakosait, hogy a Szabadka-Horgos közötti vasútvonal felújítási munkálatai során jelenleg is zajlik a majdani gyalogos-kerékpáros aluljáró kiépítése, ezért tavaly október 29-e óta a továbbiakig tilos a gyalogos és kerékpáros átjárás a leendő vasút nyomvonalán.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..