home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Pál Gajódi Olivérnek segített a Vajdasági Baráti Egyesület
2023.01.16.
LXXVIII. évf. 2. szám
Pál Gajódi Olivérnek segített a Vajdasági Baráti Egyesület

Kérjük, segítsetek, hogy egy kisfiú mozogni tudjon, és megnyíljon számára egy új világ — ezzel a felkéréssel fordult nemrégiben a magyarországi Vajdasági Baráti Egyesület a tagságához.

Az egyesület ugyanis ismét felkarolt — és sikerre is vitt — egy fontos ügyet. Támogatást gyűjtött a bajmoki Pál Gajódi Olivérnek, hogy a családja meg tudja számára vásárolni a mozgáshoz szükséges eszközöket. A budapesti Bethesda Gyermekkórházban határozták meg, hogy Panthera kerekesszékre és egy állítószerkezetre lenne szüksége, melyeknek az ára 2 167 000 forint. Ezeket az eszközöket a szakemberek a gyermek igényeihez alakítják.

Fotó: Vajdasági Baráti Egyesület

Tudjuk, hogy sok jó ember van körülöttünk, kérlek, segítsetek, hogy a kis Olivér mielőbb megkaphassa a kerekesszéket, és tudjon mozogni!” — írták.

Hamarosan megérkezett az örömhír is, hogy a megmozdulás sikeres volt.

Sőt, a 2 millió 167 ezer helyett 2 millió 410 ezer forint gyűlt össze, vagyis a szükséges segédeszközöket (fűzők) is meg tudják venni hozzá!

A Vajdasági Baráti Egyesület tagjai 1 millió 822 ezret, a szimpatizánsaik pedig 588 ezret adakoztak, Felvidéktől Topolyáig, Németországtól Bezdánig, az anyaország számos településén át.

Hatalmas köszönet mindenkinek, aki segített!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..