home 2024. május 19., Ivó napja
Online előfizetés
Orvosi segítség gombnyomásra
OTS
2017.11.03.
LXXII. évf. 44. szám
Orvosi segítség gombnyomásra

Gyors és szakszerű segítség a betegeknek, rugalmas időbeosztás és hálapénz nélküli, de versenyképes jövedelem az orvosoknak

Magyarországon útjára indult az a hiánypótló, a mostanában nagy népszerűségnek örvendő startup keretén belül fejlesztett mobil alkalmazás, amely gyors és szakszerű segítséget jelent a betegeknek, ugyanakkor rugalmas időbeosztást és hálapénz nélküli, de versenyképes jövedelmet az orvosoknak.

A MediCall ingyenesen letölthető telefonos applikáció segítségével a páciensek telefonos konzultációt vagy házi vizitet igényelhetnek a MediCall szakorvosaitól. Az alkalmazás biztonságot nyújt a betegeknek, hiszen a MediCall orvosai csak érvényes engedélyekkel, alkalmassági igazolásokkal szerződhetnek és átmennek a MediCall szigorú minősítési rendszerén. A páciensek a szerződött orvosok közül választhatják ki a problémájukra releváns orvost vagy szakorvost. A választásukat megkönnyíti, hogy az elérhető orvosok profil adatlappal rendelkeznek, mely fényképet, rövid szakmai szöveges illetve videós bemutatkozót is tartalmaz.

A MediCall alkalmazás az orvosok számára tervezhető időbeosztást és jövedelmet biztosít. Ha csak pár szabad perce van, akár egy telefonos konzultációra is elérhetővé teheti magát a szakorvos. Ha ideje úgy engedi, a házi- vagy gyermekorvos házi vizitet is vállalhat. A MediCall orvosai maguk dönthetik el, hogy mikor és mennyit dolgoznak.

A MediCallhoz eddig már több mint 200 orvos csatlakozott. Egyre többen ismerik fel orvosi és páciensi oldalról is, hogy az egészségügyi szolgáltatások palettája és színvonala a MediCall applikációval gyorsabb, hatékonyabb és transzparensebb lett.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..