home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Orbán: a harmadik oltás felér egy életbiztosítással
MTI
2021.10.15.
LXXVI. évf. 41. szám
Orbán: a harmadik oltás felér egy életbiztosítással

A harmadik oltás felér egy életbiztosítással - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Hozzátette, a hétvégén kapja meg a koronavírus elleni oltás harmadik adagját.

Kijelentette: járvány negyedik hulláma "lassan bekeríti Magyarországot, kelet felől mindenképpen", megjegyezve, a szomszédos Romániában - ahol a magyarországi 59 helyett csak 29 százalék az átoltottság - riasztó a helyzet.

A miniszterelnök arra biztatott mindenkit, fontolja meg a maszkhasználatot, noha - tette hozzá - az önmagában nem véd meg a fertőzés ellen, csak az oltás.

Kifejtette, az oltás működik, a beoltottak között egy százaléknál kisebb a koronavírusban megbetegedők aránya.

Elmondta azt is, a negyedik hullám nem kerülhető el, a vírus delta variánsa sokkal agresszívabb a korábbiaknál. Így a veszély is sokkal nagyobb, ezért arra kérte az embereket, ne kockáztassanak, oltassák be magukat.

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..