home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Orbán Viktor: választások lesznek szerte a világban, amiket meg kell nyerni
(MTI)
2024.04.25.
LXXIX. évf. 17. szám
Orbán Viktor: választások lesznek szerte a világban, amiket meg kell nyerni

A 2024-es év nem az elmélet, hanem a gyakorlat éve: választások lesznek szerte a világban és ezeket meg kell nyerni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a CPAC Hungary Konferencián csütörtökön Budapesten.

A kormányfő kiemelte: ezek a választások egybeesnek nagy világpolitikai és geopolitikai trendfordulókkal.

Változik a világ rendje és nekünk a változások közepette kell győzelemre vinni az ügyünket - fogalmazott Orbán Viktor.

Rámutatott: a progresszív liberálisok érzik a veszélyt, a korszak leváltása az ő leváltásukat is jelenti, a progresszív világszellem végét. Ezért mindenre elszántak, nem riadnak vissza semmitől és most még ők vannak hatalmon, veszélyes ellenfelek, nincsenek erkölcsi aggályaik - fűzte hozzá.

Hatalmon vannak és nem hezitálnak használni az eszközeiket, ha kell az állami szerveket is bevetik - mondta Orbán Viktor, aki szerint régen a kommunisták, most a progresszívek azok, akik öt lépésben jutnak el oda, hogy az állami szerveket az elnyomás eszközévé tegyék.

Fotók: MTI/Koszticsák Szilárd

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..