home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Orbán Viktor: Nem fogjuk tudni elkerülni, hogy mindenki beoltassa magát
MTI
2021.11.19.
LXXVI. évf. 46. szám
Orbán Viktor: Nem fogjuk tudni elkerülni, hogy mindenki beoltassa magát

Csak akkor nem lesz ötödik hullám, ha mindenki beoltatja magát, mondta Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Kossuth Rádió reggeli műsorában.

Hozzátette, a kormány bízik benne, hogy elegendőek lesznek a szigorított intézkedések, de a járvány neheze még csak most következik. Azt világosan látjuk, hogy akik nincsenek beoltva azok életveszélyben vannak és a többiekre nézve is veszélyt jelentenek. A szakértők egyetértenek abban, hogy a második vakcina után 4-6 hónappal az oltások védőereje gyengül, ezért a harmadik oltás felvétele szükségessé válik. A baj oka az, hogy még mindig nincs mindenki beoltva és csak akkor nem lesz ötödik hullám, ha mindenki felveszi a vakcinát. A végén mindenkinek be kell majd oltatnia magát, tette hozzá Orbán Viktor.

Forrás: hirado.hu

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..