home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Orbán: A kínai vakcinával jóval a nyár előtt is visszakaphatjuk az életünke
2021.01.15.
Orbán: A kínai vakcinával jóval a nyár előtt is visszakaphatjuk az életünke

Kínai vakcina van, tömegesen is tudnánk szerezni, ezek a csatornák nyitva vannak, ehhez az kell, hogy az egészségügyi hatóságok elfogadják azt - mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A magyar miniszterelnök szerint a számok alapján jól látható, Nagy-Britannia már a lakossága 4 százalékát oltatta be, az Európa Unió 1 százalék alatt van. Ez nem azért van, mert a mi orvosaink rosszabbak lennének, mint a britek, hanem mert nincs elég vakcina. Orbán közölte: az operatív törzs reggeli ülésén kérdés volt, hogy az orosz és a kínai vakcinával mi a helyzet. A kormányfő szerint kínai vakcina van, tömegesen is tudnak szerezni, ezek a csatornák meg vannak nyitva, ehhez az kell, hogy az egészségügyi hatóságok elfogadják azt.


Foó: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..