home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Olimpia sulimódra
K. E.
2012.10.17.
LXVII. évf. 42. szám
Olimpia sulimódra

A gyermekhét alkalmából...

Az óbecsei Petőfi Sándor iskolában ismét gondoskodtak a gyerekek szórakoztatásáról a gyermekhét alkalmából.
A rendezvény az olimpia jegyében telt el. Az első napi felvonuláson még a városi fúvózenekar is részt vett: az iskola erkélyén fújta a talpalávalót a gyerekeknek a vonatozáshoz és a kacsatánchoz. Ha olimpia, akkor természetesen az olimpiai láng és a kabala sem hiányozhatott. A kabalacsirke „bőr”-ébe például Kiskomáromi Zsombor bújt.
A város híres az úszóbajnokairól. Mivel hárman is szerepeltek a londoni nyári olimpián, az úszás nem maradhatott ki a programból. Medence híján vastag szivacsokon mutatták be a versenyzők úszótehetségüket, és bizony verseny kerekedett a javából — még szinkronúszásban is „megmérkőztek” a versenyzők. Mindenki kedvére válogathatott a versenyszámok közül: Harry Potter, azaz Csernyák Hunor diákigazgató célba lőtt, a főszervező Kákonyi Erika földrajztanárnő pedig a boszorka szerepében biztatta a versenyzőket...
A rollerezők, céllövők, kerékpározók versenyét zsűri értékelte, de hogy ki lett az arany–, ezüst- és bronzérmes, az mellékes. A lényeg, hogy egész héten sokat nevettek, jól szórakoztak…
 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..