home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Oláh Ibolyát meglepetésként érte a győzelem
MTVA
2022.03.23.
LXXVII. évf. 12. szám
Oláh Ibolyát meglepetésként érte a győzelem

Nagyon erős volt A Dal 2022 mezőnye, véli Oláh Ibolya, akit éppen ezért ért meglepetésként győzelmük. Minderről a Librettóban beszélt az énekeső, aki azt is megosztotta a nézőkkel, mennyi mindent köszönhet még a versenynek.

„Nem lehetett tudni, mi lesz a verseny kimenetele, hiszen nagyon erős volt a mezőny, sok jó dallal és zenésszel. Ezért is lepett meg minket, hogy nyertünk” – árulta el az énekesnő a Librettóban. A Duna dalversenyén a Nem adom el lett Magyarország és egyben az év slágere Oláh Ibolya előadásában. Megkapta „Az Év Dala 2022” elismerést, valamint a tízmillió forint pénzjutalmat, amelyet a zenei produkciójának fejlesztésére fordíthat. Emellett az előadóval a közmédia egy éven belül egy maximum tíz dalból álló lemezfelvételt és közülük egy zeneszámból videóklipet készít.

„Sokat köszönhetek a műsornak, sok jó dolgot kaptam és tanultam is a verseny alatt. Ez a dalválasztó nagy felelősséggel jár, sokan nézik, és minden percben száz százalékot kell nyújtani” – mondta az énekesnő, hozzátéve Födő Sándor zeneszerző és ő is végig a maximumra törekedett.

Hogy miként született a győztes dal, és hogyan döntötték el, beneveznek vele A Dal 2022-be, az is megtudható a Librettó idézett beszélgetéséből, amely újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

https://mediaklikk.hu/video/libretto-2022-03-21-i-adas/ 

Librettó – minden hétköznap 18 órától az M5 kulturális csatorna műsorán.


A melléket fotón Oláh Ibolya, miután a Nem adom el című dalával győzött A Dal 2022 televíziós show-műsor döntőjében, amelyben nyolc produkció versenyzett Az Év Dala címért a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. március 12-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..