home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Október 23-i utazási pályázat rendhagyó történelemórák keretében itthoni és külhoni középiskolásoknak
2021.09.16.
LXXVI. évf. 37. szám
Október 23-i utazási pályázat rendhagyó történelemórák keretében itthoni és külhoni középiskolásoknak

A Rákóczi Szövetség az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan diákutaztatási pályázatot hirdet magyarországi és külhoni középiskolai osztályközösségeknek.

A pályázat célja és feltétele, hogy az utazás során egy rendhagyó történelemóra keretében fel kell keresni egy olyan emlékhelyet, amely szorosan kapcsolódik a 20. századi magyar történelemhez, kiemelten az 1956-os forradalom és szabadságharchoz.

A pályázat lehetővé teszi a határon túli kirándulásokat is, ha azok megszervezhetők. A pályázaton 300 000 forint keretösszegű utazási támogatás nyerhető el.

A pályázat a Rákóczi Szövetség honlapján 2021. szeptember 30-ig nyújtható be. A kérelmeket a Szövetség hetente elbírálja annak érdekében, hogy minél hatékonyabban megszervezhető és lebonyolítható legyen a kirándulás.

Az elektronikus pályázat a honlapon az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el: ITT

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..