home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Nyílt nap az újvidéki magyar tanszéken
2023.03.10.
LXXVIII. évf. 10. szám
Nyílt nap az újvidéki magyar tanszéken

2023. március 25-én 10 és 13 óra között a Bölcsészettudományi Kar nyílt napja keretében az újvidéki Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék is szélesre tárja ajtaját. A Tanszék munkatársai és hallgatói a kar aulájában egész idő alatt várják a képzéssel és a felvételivel kapcsolatos kérdéseket. Emellett a középiskolások a Magyar Tanszék szemináriumi könyvtárában (322-es terem) a felvételire is készülhetnek, próbatesztet tölthetnek ki irodalomból és nyelvtanból.

További részletek az esemény Facebook-oldalán: ITT

A Magyar Tanszék a jelenléti nyílt nap mellett online felvételifelkészítőt is szervez Zoomon, amely március 16-án 18 órakor indul. Ezt követően az irodalmi és nyelvtani foglalkozások minden hónap első és harmadik hetében lesznek. A pontos időpontokról az érdeklődők tájékozódhatnak majd a Magyar Tanszék Facebook- és Instagram-oldalán, valamint mindenképpen javasolt belépniük a Virtuális Magyar Tanszék osztályterembe a Google Tanterem felületén, ahol további hasznos információk várják őket.

A Virtuális Magyar Tanszékre az alábbi linken lehet belépni: ITT vagy az e6vctqw osztálykód megadásával a Google Tanteremben.

A felvételifelkészítő az alábbi linken érhető el: ITT

Meeting ID: 836 4156 8922

Passcode: magyar

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..