home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Nyersanyagok és fontos áruk beszerzéséről döntött a szerbiai Nemzetbiztonsági Tanács
Szerbiai RTV
2022.02.22.
LXXVII. évf. 7. szám
Nyersanyagok és fontos áruk beszerzéséről döntött a szerbiai Nemzetbiztonsági Tanács

A kelet-európai és nyugat-balkáni helyzetről szóló Nemzetbiztonsági Tanács ülésén fontos megállapodások születtek a térség békéjének és stabilitásának megőrzéséről - tette közzé Instagram-oldalán Aleksandar Vučić.

A szerb államfő azt írta, hogy az ország és a lakosság biztonságát fontos szempontnak tartják, de szó esett a a világválság miatt hiánnyá vált áruk és nyersanyagokról is.

A megállapodások hozzájárulnak a térség stabilitásának és békéjének megőrzéséhez, növelik a lakosság és az ország biztonságának szintjét. Konkrét lépésekről is döntöttünk, amelyek a nyersanyagok és fontos áruk beszerzésére vonatkoznak. Szerbia biztonságos úton halad - fogalmazott a szerb államfő.

Fotó: TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIC/bg

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..