home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Nyári újdonságok
Zvekán Péter
2022.07.28.
LXXVII. évf. 28. szám
Nyári újdonságok

Charlie Puth: Left And Right (feat. Jungkook of BTS) — Bazzi: Miss America — Jason Derulo: Slidin’ (feat. Kodak Black)

Charlie Puth: Left And Right (feat. Jungkook of BTS)

Charlie alapjában egy hihetetlenül kreatív zeneszerző, aki csak később fordult az éneklés felé. Egy interjúban arról mesélt, hogy szeretett volna több pénzt keresni, ehhez viszont meg kellett tanulnia énekelni. Mint az a későbbiekben kiderült, megtanult, és jelenleg a világ egyik legfelkapottabb előadója lett. Esetében az is érdekes, hogy egy olyan TikTok-oldalt hozott létre, ahol végig lehet nézni, hogyan alkotja meg a dalait. Személy szerint én végigkövettem, hogyan született meg a Light Switch című szám, mely azóta már megasláger. Annyira, hogy világszerte több mint 400 milliós streamet generált, a hozzá forgatott klip pedig 86 millió megtekintésnél jár a YouTube-on. Ezt követte a That’s Hilarious, most pedig itt a legújabb szerzemény, a Left And Right.

Ez egy olyan kollaboráció, amely során Charlie a BTS csapat mega-giga sztárjával, Jungkookkal dolgozott együtt. Az újdonság, mint már említettem, a Left And Right címet kapta, és egy igazi, hamisítatlan Puth-dal lett. Egyébként ez a harmadik szerzeménye a hamarosan megjelenő, személyes hangvételű stúdióalbumáról, mely valamikor az év végén fog kijönni. Az újdonsághoz egy humoros klip is forgott, melyben Charlie és Jung egy terápiás kezelésen vesznek részt.

 

Bazzi: Miss America

Bazzi egy amerikai producer/zeneszerző/énekes, aki személyes nagy kedvencem. Világszerte több mint 9 milliárd streaminggel büszkélkedhet, mindez az olyan slágereinek köszönhető, mint a csaknem 200 milliós YouTube-nézettségű Beautiful vagy a szintén nagy kedvenc, a Paradise, mely énekesünk egyik legnagyobb slágerének bizonyult, már csak azért is, mert idáig több mint 675 millió globális streamelést ért el.

Legújabb dala nemrég jelent meg Miss America címmel, melyről a következőképpen nyilatkozott: „A Miss America izgalmas számomra, mert évek óta ez az első olyan kiadott felvételem, amely valóban azt mutatja, hogy hol tartok ebben a pillanatban. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy abszolút tudatosan írtam volna ezt a számot, és úgy kezdtem bele, hogy tudtam, mit akarok mondani szövegileg, de visszagondolva, valami nagyon szép történt. Van ebben egyfajta optimizmus, mely arra ösztönöz bennünket, hogy vegyük ki a törött darabokat a dolgokból, melyeken éppen álltunk, és úgy rakjuk őket össze, hogy az számunkra új értelmet kapjon. Alig várom, hogy lássam, az emberek élvezik ezt a tracket, és megtalálják benne a saját, személyes értelmezésüket.

 

Jason Derulo: Slidin’ (feat. Kodak Black)

A többszörös platinalemezes Jason Derulo a Whatcha Say című slágerrel való berobbanása óta több mint 200 millió lemezt adott el, és 18 milliárdot is meghaladó streamet ért el világszerte. Mindemellett kiemelkedik abban, hogy zseniálisan használja a modern világ által felkínált social media felületeket. Annyira, hogy mára több mint 117 milliós követői bázist épített ki, a TikTokon pedig jelenleg a 11. legnagyobb fiók az övé.

Legújabb dalánál is élt az online trendek lehetőségével, hiszen a Kodak Blackkel közösen elkészített és felvett Slidin’ című újdonságához egy kihívás is jár. Eszerint aki TikTok-felvételen táncol a Slidin’ zenéjére, az bekerülhet az új szám klipjébe.

Képek:

Charlie - s1.thingpic.com

Bazzi - images.hdqwalls.com

Jason Derulo - billboard.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..