home 2024. május 05., Györgyi napja
Online előfizetés
Nyaralás - helyben
Kónya-Kovács Otília
2011.08.10.
LXVI. évf. 32. szám
Nyaralás - helyben

Azok a nagybecskerekiek és környékbeliek, akik nem tudnak eljutni egy kis tengerparti nyaralásra, három közkedvelt fürdőzőhelyen kereshetnek felüdülést: a városi medencénél, a muzslyai Homokoson és az aradáci strandon, a Tiszán. A városi medence 11 és 18 óra között, illetve a hétvégén 10 ór...

Azok a nagybecskerekiek és környékbeliek, akik nem tudnak eljutni egy kis tengerparti nyaralásra, három közkedvelt fürdőzőhelyen kereshetnek felüdülést: a városi medencénél, a muzslyai Homokoson és az aradáci strandon, a Tiszán.
A városi medence 11 és 18 óra között, illetve a hétvégén 10 órától fogadja a fürdőzőket. A napi látogatók száma kánikulában meghaladja az ezret.
A Homokoson az idén késlekedtek a strand körüli munkákkal. A tó a csődbe jutott GIK Banat tulajdonában levő földterületen van, így nyilvános pályázatot hirdettek a földrész, illetve a strand kiadására. A városi önkormányzat közreműködésével a Turisztikai Központ nyújtotta be a legmegfelelőbb ajánlatot, megelőzve több érdeklődő belgrádi céget is. Rövid időn belül új homokréteggel szórták be a strandot, játszótereket létesítettek, továbbá mobil-toaletteket állítottak fel, átfésülték a tó medrét és a kilátókat is felújították.
A Tisza-parti strandon is több munkálatot végeztek el annak érdekében, hogy jól érezzék magukat a kirándulók: zuhanyozókat állítottak fel, rendbe hozták a mosdókat, a röplabdapályát, játszóteret alakítottak ki a legfiatalabbak részére. A fürdőzők biztonságára a Tisza-parti strandon és a Homokoson is mentőszolgálat ügyel. A víz minőségét folyamatosan ellenőrzik mindhárom helyszínen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..