home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
November közepéig pályázhatnak az egyetemi hallgatók
2023.10.16.
LXXVIII. évf. 41. szám
November közepéig pályázhatnak az egyetemi hallgatók

Nyitva van Topolya község pályázata egyetemi és főiskolai hallgatók részére a 2023/2024-es tanévre.

Azok szerbiai állampolgárságú hallgatók pályázhatnak, akiknek lakhelye az ösztöndíjazási igénylés benyújtása előtt legalább 2 éve Topolya községben van, szerbiai egyetemen II. - VI. évfolyamra járnak, a bolognai rendszerű alapképzés vagy mesterképzés hallgatói, vagy külföldön tanulnak.  Amennyiben szerbiai hallgató, átlagosztályzata 8,00 feletti kell, hogy legyen, vagy 4,00 feletti, amennyiben külföldön tanul. Az igénylések benyújtási határideje 2023. november 17-e. A pályázás további feltételeiről és a jelentkezés módjáról bővebben Topolya község hivatalos honlapján olvashatnak: https://www.btopola.org.rs/hu/node/207

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..