home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Nőnapi ünnepség Doroszlón
2022.03.09.
LXXVII. évf. 10. szám
Nőnapi ünnepség Doroszlón

Március 8-án nőnapi ünnepséget tartott a Doroszlói Keresztény Magyar Nyugdíjas-egyesület és a Vajdasági Magyar Szövetség Nyugat-bácskai Körzeti Szervezete.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével dr. Úri Emese köztársasági képviselőjelölt, a zombori egészségház igazgatója, Dubacz Éva tartományi képviselő, Pelt Ilona tartományi segédtitkár, a VMSZ Nyugat-bácskai Körzeti Szervezetének elnöke, Gellér Magdolna, a Zombori Városi Képviselő-testület tagja, ft. Verebélyi Árpád címzetes prépost, esperesplébános, Kocsis Attila falugondnok. 

Turkál Katica nyugdíjas-egyesületi elnök, továbbá dr. Úri Emese és Pelt Ilona köszöntötte a résztvevőket. Információk hangzottak el a közelgő választásokkal kapcsolatban, majd közös ebéd és virágajándékozás következett.

Szöveg és fotók forrása: Nyugat-Bácska Portál  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..