home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Nihil
Talpai Lóránt
2017.12.15.
LXXII. évf. 50. szám
Nihil

Talán már egy négyzetmilliméternyi érintetlen természetdarabka sincs az egyre kevésbé élhető bolygónkon.

A szó szoros értelemben már minden mérgezett. Tiszta levegőt már nem igazán vehetünk, viszont ehelyett folyamatosan jobbnál jobb életmód- és táplálkozási tanácsokat kaphatunk különféle mágusoktól. A jótanácsokkal csak egyetlen gond van: ha betartjuk őket, akkor nem biztos, hogy jól járunk. Azaz helyesebben tennénk, hogyha meg sem fogadnánk az okos ötleteket.

Első tanács: Együnk sok gyümölcsöt, mert rendkívül egészséges! Véletlenül se vegyünk a boltok polcairól, mivel azok a gyümölcsök többnyire különféle szerekkel vannak átitatva a minél hosszabb tartósítás érdekében.

Második tanács: Együnk sok zöldségfélét, mert rendkívül egészséges! De véletlenül se fogyasszunk agyonpermetezettet vagy a levegő állandó szennyezettsége révén radioaktív sugárzással fertőzöttet. Röviden: olyan zöldségeket, amelyek a kertben is megteremnek.

Harmadik tanács: Táplálkozzunk változatosan! Viszont ne fogyasszunk állati eredetű élelmiszert, húsféléket, zsíros ételeket, cukrot, olajat, sót...

Negyedik tanács: Igyunk sok folyadékot! De semmiképp se szénsavasat, alkoholtartalmút, vagy pedig a vízvezeték-hálózaton átfolyó, víznek kevésbé nevezhető anyagot.

Ötödik jótanács: Ápoljuk fogainkat! Viszont ne használjunk fogkrémet, mert abban fluorid is van, melytől elcsökevényesedik a tobozmirigyünk.

Szóval, ha megfogadunk minden jótanácsot és ellenjavallatot, akkor az a legjobb, ha nem csinálunk semmit: nem táplálkozunk, nem iszunk, és levegőt sem veszünk. Vélhetően ez a hosszú élet titka, alternatív megoldásként pedig esetleg évtizedekig ülhetünk egy fa alatt, mint Buddha.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..