home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Néptánctábor Csókán
2021.07.12.
LXXVI. évf. 27. szám
Néptánctábor Csókán

A csókai Móra Ferenc Magyar Művelődési Egyesületben, mintegy harminc résztvevővel, a múlt héten zajlott a 23. néptánctábor. A járványhelyzet és a korlátozások miatt az idén is a művelődési egyesület székháza adott otthont az eseménynek, de már mindenki nagyon várja, hogy visszatérhessenek Kanizsamonostorra, a tábor igazi helyszínére.

A néptáncot és a népi gyermekjátékokat Varga Viola és Jegercsik Erika oktatta, a népdaltanítást Tóth Rozália, a Csalogány asszonykórus vezetője vállalta. A kézműves-foglalkozásokat az egyesület Százszorszép csoportjának tagjai vezették, a korongozást Csorba László segítségével próbálgatták a gyermekek.

A tábor, amelyet Csóka község önkormányzata, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Csoóri Sándor Program, a Magyar Nemzeti Tanács támogatott, gálaműsorral zárult.

A rendezvényről részletesebben a Hét Nap egyik következő számában olvashatnak.

Fotók: Móra Ferenc MME

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..