home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Népdalkörök találkozója Palicson
(re)
2012.05.23.
LXVII. évf. 21. szám
Népdalkörök találkozója Palicson

- Szabó Attila felvételei

A palicsi Palics MME és a Szederinda Népdalkör közösen szervezte meg a hétvégén a Kárpát-medencei Népdalkörök VII. Találkozóját. A rendezvényt - amelyen nyolc vajdasági és három magyarországi népdalkör vett részt -, dr. Korhecz Tamás, a Magyar Nemzeti...

- Szabó Attila felvételei

A palicsi Palics MME és a Szederinda Népdalkör közösen szervezte meg a hétvégén a Kárpát-medencei Népdalkörök VII. Találkozóját. A rendezvényt - amelyen nyolc vajdasági és három magyarországi népdalkör vett részt -, dr. Korhecz Tamás, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke nyitotta meg a következő szavakkal: ,,A rendezvény jó alkalom arra, hogy óvjuk és megújítsuk azokat az értékeket, amelyek közösséggé formálnak bennünket. Én büszke vagyok rá, hogy egy olyan közösségnek lehetek a tagja, amelynek van múltja, jelene és lesz jövője is.'

A szervezők bíznak abban, hogy a jövőre ismét megrendezendő találkozó még nagyobb tömegeket vonz majd, és hogy egyre több fiatal érdeklődését sikerül felkelteni a népdalok iránt.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..