home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Nemzetközi újdonságok
Zvekán Péter
2024.02.16.
LXXIX. évf. 7. szám
Nemzetközi újdonságok

The Black Keys: Beautiful People (Stay High) — Robin Schulz & Topic ft. Oaks: One By One — Alec Benjamin: Pick Me — CKay: Mysterious Love


Kép forrása: rollingstone.com

The Black Keys: Beautiful People (Stay High)

A nemrég új dallal jelentkező The Black Keys végre dobott nekünk egy ropogós klipet. A Beautiful People (Stay High) Dan Auerbach és Patrick Carney első 2024-beli kislemeze, melyet régi zenésztársaikkal, Beckkel és Dan the Automatorral közösen alkottak meg, és mely az április 5-ére várt Ohio Players című lemezük első előfutára is egyúttal. Az album a 2022-beli Dropout Boogie után érkezik, és olyan együttműködőket hallhatunk rajta, mint Noel Gallagher vagy Greg Kurstin.

 

Robin Schulz & Topic ft. Oaks: One By One

Robin Schulz ismét egyesítette erőit a horvát felmenőkkel bíró német DJ-producerrel, Topickal, valamint a svéd dark-pop énekesnővel, Oaksszal a One By One című vadonatúj dance-himnuszban. Robin Schulz és Topic egy közös szilveszteri partin mutatta be a dalt Dubajban, ahol egyébként a videóklip is forgott. Mind a három előadó szerepel a felvételen, melyet a Raw Souls kreatív alkotói készítettek, akiknek Schulz a Sweet Goodbye és a Killer Queen videóit is köszönheti.

 

Alec Benjamin: Pick Me

Alec Benjamin ismét egy újdonsággal jelentkezik, mely a Pick Me címet kapta, és mely a hamarosan megjelenő harmadik nagylemezének a következő előfutára. A fülbemászó melódiákkal és a Benjaminra jellemző szöveggel megspékelt dal az online párkeresés útvesztőibe kalauzol el bennünket, ahol nem minden az, aminek látszik. A Matt Trainor (aki az énekes I Sent My Therapist To Therapy című dalának képvilágán is dolgozott) által rendezett klipben egy lány szemszögéből követhetjük végig, hogy milyen a valódi kapcsolódás után kutatni egy hamissággal teli, digitális párkeresők uralta világban.

 

CKay: Mysterious Love

A nigériai énekes, dalszerző és producer, CKay dupla megjelenéssel debütált, hiszen egyszerre érkezett meg a Mysterious Love és az Is It You? is. Az első egy afrobeat ihlette popballada, melyhez most egy videóklip is forgott, a második pedig egy vidámabb, úgynevezett amapiano (az amapiano a house-zene egy olyan stílusa, amely 2012-ben jelent meg Dél-Afrikában) hangzásra épülő felvétel, mely lyrics videó formájában tekinthető meg a videómegosztó portálokon.

A Mysterious Love-hoz készített kisfilm idilli, vidéki környezetben készült, ami tovább erősíti a dal megnyugtató, szerelmes hangulatát.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..