home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Nemzetközi újdonságok
Zvekán Péter
2022.04.08.
LXXVII. évf. 13. szám
Nemzetközi újdonságok

Tiësto & Ava Max: The Motto (Part II) — Leony: Remedy — The Black Keys: Wild Child

Tiësto & Ava Max: The Motto (Part II)

Hogy Tiësto 1994 óta, amióta pályára lépett, folyamatosan olyan szinten tud megújulni, hogy dalai még ma is szerepelnek a toplistákon, az valami egészen elképesztő. Legutóbb Ava Maxszal robbantottak nagyot a The Motto című slágerükkel, hiszen már több mint 371 millió streamet generáltak, és jelenleg is az egyik legfelkapottabb szám a digitális platformokon. Mindez oké, hiszen egy nagyon divatos hangzású és lüktetésű szerzeményről van szó, mely ráadásul egy egészen jó klipet is kapott.

Most viszont már fent van a világhálón a The Motto (Part II) is! Rögtön arra gondoltam, hogy ez valamiféle sorozat lesz, mint Lotfi Begi és Burai esetében a Háborgó mélység — azaz egy teljesen új valami lesz —, ezért izgatottan kattintottam rá. Aztán nem értettem semmit. Mi itt az újdonság? — tettem fel e kérdést! Kiderült, hogy egyszerűen annyi történt, hogy Tiësto és Ava Max elkészített egy teljesen új fekete-fehér klipet, és egyszerűen újból feltöltötték a dalt a világhálóra. Ez fura, mert olyat már láttunk, hogy valaki jelentkezik egy lyric videós dallal, mely akkorát megy, hogy aztán egy rendes klipet is kap, de olyat még nem nagyon tapasztaltunk, hogy egy sikeres dal sikeres klipje új videót kapjon, pedig most pontosan ez történt.

Szóval, ha szeretitek a The Mottót, de unjátok az eddigi klipjét, akkor most nézzétek meg az újat.

 

Leony: Remedy

Modern kori sikertörténet következik: Leony még tizennégy évesen — kihasználva a YouTube adta lehetőségeket — kezdett el feldolgozásokat feltölteni a netre, coverjei pedig az idő múlásával egyre szélesebb közönséghez jutottak el. Az abszolút ugródeszka azonban a Rising Star című német tehetségkutató volt számára, melyben az Unknown Passenger nevű zenekarával értek el sikereket. Ettől függetlenül a későbbiekben Leony mégis szólóban folytatta karrierjét.

A mindössze huszonnégy éves sztár most ismét egy saját dallal jelentkezik, mely a Remedy címet kapta. Én úgy hívom ezeket a számokat, hogy kix-mix szerzemények, mert beléjük vegyítettek egy rakás dolgot. Van itt retró szinti, egy kis dance-alap, de a lényeg, hogy a végeredmény tök jó. Nem kell sokáig emészteni, egyszerűen csak átadjuk neki magunkat. A közönség is jól fogadta, eddig több mint 8 millió streamet generált a Spotifyon!

 

The Black Keys: Wild Child

Vadonatúj nagylemezzel tér vissza a Grammy-díjas, amerikai indie rock duó, a The Black Keys. Már tudni lehet, hogy legújabb lemeze, a Dropout Boogie május 13-án érkezik a polcokra a Nonesuch Records kiadó gondozásában. A korong munkálatairól a következőképp nyilatkozott Dan Auerbach: „Mindig is ez volt a szépsége annak, amit Pat és én csinálunk. Soha nem kellett úgy igazán dolgoznunk. Bármikor, ha összeülünk, zenét írunk. Nem tudjuk, mit fogunk csinálni, csak csináljuk, és jól fog szólni. Van egy természetes kémia Pat és köztem.

Szóval új lemez még nincs, de az első előhírnök már megjelent, és a Wild Child címet viseli. Természetesen klippel együtt érkezett, melyben Dan és Patrick visszatér a gimnáziumba, ám az ott tomboló diáki életre még ők sem számítanak.

Kép: conversationsabouther.net

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..