home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Németh Zsolt Zentán
Tóth Lívia
2016.04.02.
LXXI. évf. 13. szám
Németh Zsolt Zentán

Pásztor Istvánnak, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökének meghívására vajdasági körúton vesz részt Németh Zsolt államtitkár, a Magyar Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke. Mint kijelentette, jövetele összefüggésben áll a közelgő választások kampányával.

Látogatás során Zentán megtekintette a magyarországi tulajdonban lévő Tisza Automotive autóipari alkatrészeket gyártó vállalatot. A kíséretében volt Pásztor István, a Tartományi Képviselőház és a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke, Juhász Bálint tartományi gazdasági, foglalkoztatási és nemi egyenjogúsági titkárhelyettes, valamint Ceglédi Rudolf, Zenta község polgármestere és a helyi önkormányzat több tisztségviselője.

Németh Zsolt az újságíróknak a küszöbön álló választások fontosságáról és tétjéről beszélt, és elmondta azt is, hogy a gazdaság- és területfejlesztési program első fordulójában közel kétezer-ötszáz pályázatot adtak be. A VMSZ-re utalva megjegyezte: A vajdasági magyarságnak az elkövetkezendő egy-két hét áll a rendelkezésére, hogy eldöntse, részt vesz-e a választásokon, és támogatja-e a szavazataival azt a politikai erőt, amely az elmúlt években kiérdemelte a vajdasági magyar közösség bizalmát.


A nyitókép Herédi Krisztián felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..