home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Nem lesznek új korlátozások az ünnepek alatt
2021.04.28.
LXXVI. évf. 17. szám
Nem lesznek új korlátozások az ünnepek alatt

Nem lesznek további korlátozások az ortodox húsvét és a május elsejei ünnepek alatt Szerbiában - erről döntött ülésén a köztársasági válságstáb.

Azonban fontos, hogy a közelgő ünnepek alatt is betartsuk a koronavírus terjedését megelőző óvintézkedéseket - hívta fel a figyelmet az ülés után Branislav Tiodorović.

A járványügyi szakember hozzátette, továbbra sem szabad elengednünk magukat. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy a fertőzöttek száma ne emelkedjen - szögezte le az epidemiológus.

Május első felében már lehetséges, hogy lépésről lépésre megnyitják a most még zárva tartó helyeket - magyarázta a válságstáb tagja.


Fotó: Tanjug

Forrás: Tanjug, B92

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..