home 2023. december 03., Ferenc napja
Online előfizetés
Nem az osztályokat választják szét, az iskolákat sorolják zónákba
2021.08.21.
LXXVI. évf. 33. szám
Nem az osztályokat választják szét, az iskolákat sorolják zónákba

Javaslatot tett az oktatásügyi minisztérium az iskoláknak az új tanév kezdetére vonatkozóan. Ezek szerint az iskolaév szeptember 1-jén kezdődik jelenléti oktatással. A tanítási órák 45 percesek lesznek az osztályokat pedig nem fogják szétválasztani.

Az oktatási intézményekben figyelemmel kell kísérik a járványhelyzetet, az iskolák pedig a fertőzött gyerekek számától függően három zónába lesznek sorolva: zöldbe, narancssárgába és vörösbe.

zöld színnel jelölt iskolák a megszokott rend szerint fognak működni, a narancssárgában lévőkben kombináltan folyik majd az oktatás, vagyis egyik nap az iskolában, a másik napon pedig otthonról hallgatják le az órákat a diákok. A vörös zónában lévő iskolák teljesen online oktatásra állnak át.

Az oktatásügyi minisztérium által kidolgozott javaslatot a válságstáb elé terjesztik.

Forrás: Novosti

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..