home 2024. május 08., Mihály napja
Online előfizetés
Néhány mérföldre Vuhantól
Talpai Lóránt
2020.05.13.
LXXV. évf. 20. szám
Néhány mérföldre Vuhantól

Nem hiszek az ezerszámra sorakozó véletlenekben. 2019. december 31-én szinte percre pontosan, „egy cseppet sem gyanús módon”, élő közvetítésben jelentették be, hogy mindent elsöprő világjárvány indult.

A különféle hálózatokhoz és a korlátlan fogyasztáshoz szokott, pontosabban fogalmazva szoktatott társadalomnak több sem kellett: az első másodperctől kezdve a tömegek közvetítették, közvetítik forródróton és online az emberiség végét. Mind meghalunk, fedezékbe, rettegni kötelező, felvásárolni mindent, és lehetőleg még az oxigént is elszívni a másiktól, hogy néhány perccel, nappal vagy héttel tovább éljünk! Sajnos újra bebizonyosodott, hogy az emberiség néhány hét leforgása alatt feltételes reflexre kényszeríthető. Sőt, emellett határozottan érezhető volt és érezhető jelenleg is egyfajta felülről jövő, központosított irányítás, befolyás. Mintha maguk a kormányok, főként működésük és intézkedéseik is egy globális megfigyelés, illetve kísérlet részei volnának.

Nem hiszem, hogy véletlen egybeesés annak a kínai—amerikai együttműködésen alapuló virológiai intézetnek a megléte, amely Vuhantól 13 kilométerre helyezkedik el, és a legveszélyesebb, BSL-4-es biobiztonságú mutációs kísérletek helyszíne. A kínai elnök februárban beszélt arról nyilvánosan, hogy miként kell megelőzni a súlyos járványok kirobbanását a jövőben. Másnap Kína tudományos és technológiai ügyekért felelős minisztériuma a következő címmel tett közzé tájékoztatót: „Útmutatások olyan mikrobiológiai laboratóriumok biológiai biztonságának megerősítéséhez, amelyek az új koronavírushoz hasonló fejlett vírusokat kezelnek.” Habár egyetlen vírusról sem jelenthetnénk ki teljes bizonyossággal, hogy természetes vagy mesterséges eredetű, ennek ellenére a SARS-CoV-2-ről esküdözve állítja a mainstream média és tudomány, hogy természetes. Szinte tilos máshogyan gondolni!

Évtizedek óta, egy cseppet sem véletlen módon, folyamatosan olyan krízishelyzetekkel bombázzák az emberiséget, amelyeket a mindennapi életet élő lakosság nem tud feldolgozni. Minden család és ember egy-két krízishelyzetet viszonylag könnyen át tud vészelni, illetve ki tudja építeni saját természetes védőmechanizmusát, de háromnál, sőt annál többet már nem. A rendkívüli nyomás pedig tehetetlenné tesz mindenkit, avagy szabad utat enged az ismeretlen hatalomnak. Földet megsemmisítő klímaválság, ketyegő bombaként fellépő terrorizmus, túlnépesedés, nap mint nap tapasztalt globális migráció, apokaliptikus járvány… Ismerős? Fel tudják az emberek dolgozni? Tehetnek valami kézzelfoghatót ellene? A felülről meghatározott válasz: NEM.

Nagyon leegyszerűsítve a félelem és a tehetetlenség kultúráját próbálják beleégetni mindenkibe. Ez a folyamat zajlik jelenleg, és elképesztő szellemi energia kell az ellenálláshoz. Bízom benne, hogy az emberiség parányi részének lesz még hozzá ereje.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..