home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Négy új pályázatot írt ki a tartomány
Pannon RTV
2021.09.24.
LXXVI. évf. 38. szám
Négy új pályázatot írt ki a tartomány

Az elsővel a női többségi tulajdonban lévő és nők által vezetett vállalkozásokat támogatják - mondta a Közügyek műsorában Pelt Ilona tartományi gazdasági és idegenforgalmi segédtitkár.

Ez 50-től 120 ezer dinárig terjedő eszköz, berendezés és szoftvervásárlásra biztosít keretet. A pályázatot szeptember 30-áig tudják benyújtani az érdeklődők.

A második pályázat a már megrendezett, illetve november elsejéig megrendezésre kerülő turisztikai jellegű rendezvényeket érinti, a pályázattal 50-500 ezer dináros támogatást lehet nyerni és október elsejéig lehet jelentkezni.

A tartományi gazdasági és idegenforgalmi titkárság ezek mellett pályázatot írt ki az önkormányzatok által alapított idegenforgalmi irodáknak is. Tegnap egy negyedik pályázat is megnyílt, amellyel a nagyvállalkozókat támogatják, ez október 12-éig áll nyitva.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..