home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Négy személyt tartóztattak le, a kislány holttestét még keresik
2024.04.08.
LXXIX.. évf. 14. szám
Négy személyt tartóztattak le, a kislány holttestét még keresik

Előzetes letartóztatásba helyezték a két férfit, akiket a kétéves Danka Ilić meggyilkolásával gyanúsítanak. Egyikük, D. D. elismerte a tettét, a másik, J. S. pedig továbbra is hallgat – írja a szerb sajtó. Letartóztattak további két személyt is, D. D. édesapját és testvérét is, akiket azzal gyanúsítanak, hogy március 28-án, a gyilkosság után két nappal segítettek elszállítani Danka holttestét az illegális szeméttelepről egy egyelőre ismeretlen helyre. A hírek szerint a gyanúsított testvére rosszul lett a bori rendőrkapitányságon és elhunyt.

A rendőrség tovább keresi a kislány holttestét. 

Ninoslav Cmolić, a bűnügyi rendőrség vezetője a szerb sajtónak nyilatkozva arról beszélt, a gyilkosok, miután autójukkal elütötték Dankát, azt hitték, hogy meghalt, és betették a csomagtartóba. A kislány azonban életben volt, és egy pillanatban magához tért, és ekkor egyikük, a vallomások alapján D.D., megfojtotta.

Aleksandar Vučić államfő Danka Ilić meggyilkolása kapcsán kijelentette, javasolni fogja az új szerb kormánynak, hogy a legsúlyosabb bűncselekmények esetében fontolja meg a halálbüntetés újbóli bevezetését.

 

Forrás: Pannon RTV, Magyar Szó

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..