home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Négy érem a szabadkai súlyemelőknek
TóthTibor
2023.09.28.
LXXVIII. évf. 39. szám
Négy érem a szabadkai súlyemelőknek

Négy érmet nyertek a Spartacus súlyemelői a Szabadkán megtartott országos felnőttbajnokságon.


Kajdocsi Zoltán felvételei

A dobogó legfelső fokára Kajdocsi Tamás állhatott a +109 kilogrammosok mezőnyében, Bencsik Masa Balázs (81 kg) és Marin Vukov (73 kg) ezüstérmet nyertek, Mihajlo Šijak (89 kg) pedig bronzérmes lett. Ördög Ivánnak nem volt érvényes lökése, Aleksandar Saulićnak pedig szakításban mindhárom próbálkozása sikertelen volt, így összetettben egyikük sem ért el helyezést. Ördög szakításban 9 kg-mal szárnyalta túl az eddigi országos csúcsot, és 91 kg-mal új rekordot állított fel a 15 éven aluliak között, Bencsik Masa pedig 115 kg-os szakítással és 246 kg-os összteljesítménnyel állított fel új országos juniorcsúcsot. Bencsik Masa három hét múlva edzőjével, Rozsnyik Ervinnel Litvániába, a balti országok nyílt kupájára utazik, ahol nem a 81, hanem a 73 kg-os súlycsoportban áll pódiumra.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..