home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Négy érem a palicsi evezősöknek
Tóth Tibor
2022.05.23.
LXXVII. évf. 20. szám
Négy érem a palicsi evezősöknek

Belgrádban rendezték meg a szerbiai kupa második regattáját és az ifjúsági liga második fordulóját, melyen a Palicsi Evezősklub versenyzői négy érmet nyertek.

Az aranyérem Csipak Szergej nevéhez fűződik, aki serdülő egypárban ért elsőként célba. Ezüstérmet Teodora Blagojević nyert serdülőegypárban, míg az Arnold Adél, Malatinszki Laura alkotta pionír-kétpárevezős egység bronzérmet szerzett. Csipak még egy aranyat nyert, miután Marko Marićtyal (Danubius 1885), Ognjen Dobrićtyal (Grafičar) és Lazar Živanovićtyal (Smederevo) serdülőnégypárban is az első helyen siklott célba.


A palicsi ifjúsági négypárevezős egység (a Palicsi Evezősklub felvétele)

A palicsi versenyzők közül pontszerző helyen végzett még Korhecz Boglárka (pioníregypár) és a Füleki Bálint, Gorotva Márk, Juhász Bence, Mészáros Filip alkotta ifjúsági négypárevezős egység. Összesítettben a Palicsi Evezősklub a 8. helyen végzett, két forduló után a szerbiai kupában az 5., az ifjúsági ligában a 9. helyen áll.

A Palicsi Evezősklub április 25-étől május 31-éig evezősiskolát szervez mindazoknak, akik szeretnék elsajátítani a sportág alapjait. Az edzéseket csütörtökön 16 és 18, pénteken 10 és 12, szombaton és vasárnap pedig 15 és 17 óra között tartják.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..