home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Nagyszerű cserkészkirándulás volt!
Hét Nap
2012.10.03.
LXVII. évf. 40. szám
Nagyszerű cserkészkirándulás volt!

A topolyai cserkészcsapat nyílt napja

A topolyai 33. sz. Szent Gellért Egyházi Cserkészcsapat szeptember 22-én tartotta meg nyílt napját a Topolyai-tónál, a kishegyesi és a szabadkai testvércsapatok társaságában. Az érdeklődőket gazdag program várta: lehetett tutajozni a tavon, az erdőben portyázni, növényismertető, elsősegély- és ősi magyar harcművészeti bemutatón részt venni, de tartottak zenés-énekes mulatságot is. A szervezők célja az volt, hogy bepillantást engedjenek a mozgalom munkájába. Az egyházi cserkészet nagy hangsúlyt helyez a keresztény életre való nevelésre, és ennek érdekében tartalmas programokat szervez.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..