home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Nagy Testvér és T.D.K.E.B.A.: a legjobb tésztahidak
RÉTFALVI Attila
2014.04.05.
LXIX. évf. 14. szám
Nagy Testvér és T.D.K.E.B.A.: a legjobb tésztahidak

A Szabadkai Műszaki Szakfőiskolában április 4-én tartották meg az 5. tésztahídépítő versenyt, két kategóriában.

A középiskolai csapatok számára kiírt versenyt — amelyre legfeljebb 400 g össztömegű, 500--600 mm fesztávú tésztahíddal lehetett benevezni — a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Középiskola diákjaiból álló csapat (Horváth Viktor, Bazsó Bence, Rácz Kornél, Györe Dániel, Szaulity Endre) nyerte meg a Nagy Testvér fantázianevű híddal. A Nagy Testvér 36 kg-os terhelésnél adta meg magát. A másik kategóriában felsőoktatási intézmények diákjai nevezhettek be legfeljebb 1000 g össztömegű, 1000--1200 mm fesztávú tésztahíddal. Ebben a kategóriában a Szabadkai Műszaki Szakfőiskola diákjaiból álló csapat (Budimlity Ármin, Kovács Edina, Takács Dávid) diadalmaskodott. T.D.K.E.B.A. nevű tésztahídjuk 126 kg-os terhelést bírt el. Mindkét kategória első három helyezett csapata a TIMI tésztagyár ajándékcsomagját kapta.

Tekintse meg cikkünk további képeit is, Pálfi Szuzanna 66 felvételét a Hozzászólások alatti képgalériában...

 

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..