home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Nádmesék a Hálóban
Martinek Imre
2024.02.02.
LXXIX. évf. 5. szám
Nádmesék a Hálóban

Újabb találkozási (és egymásra találási!) lehetőségre nyílt alkalom fergeteg havának utolsó vasárnapján (január 28-án) Budapest belvárosában, az S4 néven közismert Háló Közösségi és Kulturális Központban.

Mottó: „Az emberekkel való mély és személyes kapcsolatok megélésére csak kicsiben van lehetőséged!

Az apropót a Nádmesék XXXI. komolyzenei koncertsorozat idei farsangi kiadása kínálta fel. A rendezvény házigazdája és a műsorvezető Sándor Ádám oboaművész volt, aki az est folyamán Hadady László világhírű oboa-, illetve Kovács Mihály ifjú cimbalomművésszel együtt tolmácsolta az alkalomra választott zeneszerzők (Johann Wenzel Kalliwoda, Wolfgang Amadeus Mozart, Carlo Yvon, Domenico Scarlatti és Carl Philipp Emanuel Bach) műveit. Zongorán Mezei Pál működött közre.

A koncert alatt a Szépművestár alkotósarkában az ún. Esztendőkörös Változásrendhez kapcsolódó tematikus foglalkozásba (ezúttal farsangi álarcok készítésébe) lehetett bekapcsolódni.

Találkozás — kapcsolat — közösség. S4. Egy parányi, ámde biztos igazodási pont a nagyvárosi rengetegben, ahová reményeink szerint hamarosan újra bekopogtatunk, másokat is buzdítva erre.

Fényképezte: Martinek Imre

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..